Aggregaat huren

Wanneer u als bedrijf onvoldoende beschikking heeft over elektrisch vermogen of geen aansluiting op het lichtnet, dan kunt u een aggregaat huren bij Van Happen. Wij zijn gespecialiseerd in het tijdelijk faciliteren van elektra door middel van aggregaten en aggregatenverhuur. Wij leveren u de juiste generator om elektriciteit op te wekken. U kunt bijvoorbeeld een noodaggregaat nodig hebben, omdat u verzekerd moet kunnen zijn van een continue energielevering. Of u wilt een aggregaat huren om de elektriciteit te verzorgen voor een evenement of bedrijfsfeest. Daarnaast vindt u bij ons een breed aanbod aan accessoires.

Welke aggregaat of accessoires huren?

Ons aanbod aggregaten en accessoires

Ons aanbod aggregaten en accessoires

Er bestaan uiteenlopende soorten aggregaten. U heeft bij Van Happen een ruime keuze om een aggregaat te huren. Een greep uit ons assortiment:

  • Noodverlichting: in het geval van calamiteiten vinden u en uw bezoekers met onze noodverlichting snel de weg naar buiten. Uiteraard voldoet onze noodverlichting aan de laatste veiligheidsnormen.
  • Antipaniekverlichting: zijn lichtbronnen die inschakelen als de spanning/stroom uitvalt. Zo is er voldoende licht om iedereen veilig naar de uitgang te leiden.
  • Blauwe Cee krachtbekabeling: in te schakelen voor onder andere grote videoprojectoren en grote audio-installaties.
  • Rubbermatten en kabelgoten voor het bedekken / beschermen van kabels.
  •  Kleine aggregaten van 1 t/m 7 kVA die zijn aangedreven door benzinemotoren. Een aantal aggregaten hiervan zijn geluid gedempt.
  • Aggregaten vanaf 10kVA zijn voorzien van dieselmotoren en geluiddempende omkasting.

Noodstroomsystemen

Een noodstroomaggregaat is dé oplossing voor het geval dat de stroom uitvalt. Sommige verzekeringen stellen het hebben van een dergelijk noodstroomsysteem zelfs verplicht. U kunt deze noodstroomaggregaat bijvoorbeeld in de kelder of een ruimte achter het bedrijfspand, uw boerderij of het gemeentehuis plaatsen.

Hoe werkt het noodstroomsysteem?

De meeste noodstroomsystemen worden uitgevoerd met een zogenaamd AMF paneel waarmee de netspanning in de gaten gehouden wordt. Het noodstroomsysteem schakelt het gebouw los van het vaste net indien de stroom wegvalt of te veel afwijkt. Vervolgens start het aggregaat en zodra deze op de goede spanning is, voorziet het aggegraat uw locatie van stroom. Zodra de netspanning weer terug is en stabiel blijft schakelt het noodstroomsysteem weer terug naar het vaste net en wordt het aggegraat in de ruststand gezet.

Extra apparatuur bij aggregaat huur

Bij de keuze om een aggregaat te huren, leveren wij ook de bijbehorende bekabeling en de stroomverdeelkasten om de elektriciteit te beveiligen. U bent dan verzekerd van de juiste elektrische aansluiting op de aangegeven plaatsen op het evenemententerrein. Veiligheid staat bij Van Happen Aggregaten voorop: Onze aggregaten, verdeelkasten en bekabeling worden jaarlijks gekeurd en zijn voorzien van de juiste stroom en aardlekbeveiligingen.

Een aggregaat huren bij Van Happen is een totaalpakket

Indien u een aggregaat bij ons huurt, kunnen wij deze voor u aansluiten en demonteren, maar u kunt dit uiteraard ook zelf doen. Als u het aggregaat niet meer nodig heeft, halen wij deze weer op. Indien gewenst kunnen wij ook een stroomverdeelplan voor u maken. Heeft u advies nodig bij het huren van uw aggregaat? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.