Over VHA Van Happen Aggregaten

VHA Van Happen is gespecialiseerd in tijdelijke stroomvoorziening. Bijvoorbeeld als u stroom nodig heeft voor uw bedrijfsfeest of als u een van onze aggregaten wilt gebruiken als noodstroomvoorziening. Daarbij bent u altijd verzekerd van kwaliteit en service. Niet voor niets heeft VHA Van Happen Aggregaten ruim 20 jaar ervaring in de verhuur van aggregaten.

Over Van Happen Aggregaten

Assortiment VHA Van Happen Aggregaten

VHA Van Happen Aggregaten beschikt over een ruim assortiment aggregaten. Hierdoor zijn wij in staat voor elke gelegenheid het passende aggregaat te leveren. Ook als blijkt dat u onverhoopt meer stroom nodig heeft, kunnen wij dit snel voor u realiseren

Huur of koop aggregaten

Bij VHA Van Happen Aggregaten kunt u niet alleen aggregaten huren maar ook leasen of kopen. Ook voor de aanschaf van verdeelkasten en noodstroominstallaties is VHA Van Happen uw juiste partner. Bijkomend voordeel is dat u het jaarlijkse onderhoud aan uw aggregaat ook door ons kunt laten uitvoeren.

Werkwijze VHA Van Happen Aggregaten

Bekijk ons assortiment en bepaal welke oplossing uw behoeften beantwoordt. Komt u er niet helemaal uit? Informeer dan bij ons welk aggregaat u nodig heeft. Wij voorzien u graag van advies. Als VHA Van Happen het juiste aggregaat heeft geselecteerd, kunnen wij deze bij uw evenement bezorgen en voor u aansluiten. Nadien kunnen wij het aggregaat ook weer demonteren en ophalen. Doet u dit liever zelf? Geen probleem, ook dat is uiteraard een mogelijkheid. Bij alle aggregaten leveren wij ook de bijbehorende bekabeling en de stroomverdeelkasten om de elektriciteit te beveiligen.

Noodstroomvoorziening VHA Van Happen

Met de 24-uurs service van VHA Van Happen heeft u altijd binnen de kortste keren weer stroom. Bijvoorbeeld na het uitvallen van de stroom. Een noodstroomaggregaat is hiervoor dé oplossing. Bovendien kunt u dit aggregaat uit het zicht plaatsen, bijvoorbeeld achter uw bedrijfspand of in de kelder.

Meer informatie over ons of over onze aggregaten? Neemt u dan gerust contact met VHA Van Happen Aggregaten op. Wij staan u graag te woord!