Groene bouwkeet

Om een bouwvergunning te verkrijgen moet u zich houden aan strenge eisen met betrekking tot uitstoot. Van Happen helpt u graag op weg naar een duurzamere bouwplaats. Voor oplossingen ten behoeve van een groene bouwkeet bent u daarom bij ons aan het juiste adres – met behulp van zonnepanelen verduurzaamt u het bouwproces. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Zonnepanelen voor duurzame bouwkeet

De voordelen van een duurzame bouwkeet

Bij Van Happen Aggregaten kunt u terecht voor oplossingen voor een duurzame bouwkeet. De voordelen zijn onder andere:

  • Uitstoot reductie
  • Voorzie in uw eigen stroombehoefte
  • CO2 neutraal
  • Geluidsarm

Duurzame bouwkeet

Een duurzame bouwkeet op de bouwplaats is CO2 neutraal en voorziet u van de eigen stroombehoefte. Voor alle benodigdheden om een duurzame bouwkeet te realiseren kunt u rekenen op Van Happen. Door bijvoorbeeld zonnepanelen op de bouwkeet te plaatsen, kan overdag de accu worden opgeladen zodat u ’s avonds licht kunt laten branden. Voor een groene bouwkeet kunt u 6 zonnepanelen en een elektrische schakelkast laten plaatsen. Hierdoor bespaart u kosten en vermindert vervuilende uitlaatgassen. Van Happen helpt u stappen te zetten naar een duurzamere bouwplaats.

Van Happen gaat mee met de tijd en zorgt steeds voor innovatieve oplossingen. Naast verduurzaming houden wij de focus op efficiëntie. Wat uw wensen en behoeften ook zijn: wij denken graag mee voor een passende oplossing op maat. U kunt voor alle bouwkeet oplossingen op ons rekenen, altijd de beste producten en uitstekende service. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor duurzame hybride aggregaten. Neem dus gerust contact op voor meer informatie of een prijsopgave.

Van Happen Aggregaten

Verduurzaam uw bouwplaats door onze groene oplossingen voor de bouwkeet