Stroomoplossingen

Van Happen Aggregaten is een professioneel bedrijf dat graag tot uw dienst staat als het gaat om stroomoplossingen op maat. Waaraan moet u hierbij denken:

Onderhoud en service eigen aggregaat

U kunt ook bij ons terecht voor service of reparatie en onderhoud van uw eigen aggregaten.

Parallel (net) synchroon laten draaien van meerdere aggregaten:

Aggregaten parallel (net) synchroon laten lopen betekent dat meerdere aggregaten exact dezelfde stroom opwekken. Dit heeft verschillende voordelen. Stel er gaat iets mis met een van de aggregaten, dan schakelt deze aggregaat zichzelf uit en wordt de de energielevering overgenomen door het andere aggregaat. Zo kunt u er dus zeker van zijn dat er constant stroom geleverd wordt en er geen onderbrekingen in de energievoorziening optreden.

Een ander voordeel is dat u gelijkmatig gebruik maakt van de benodigde energie. Hierdoor bespaart u op de kosten. Ideaal voor een groot project of evenement waarvoor veel stroom vereist is. Wij sluiten de verschillende aggregaten veilig en vakkundig voor u aan.

Netovername

Voor een netovername / netsynchroon is het parallel synchroon laten lopen de oplossing voor het overnemen van een transformator. Een energiebedrijf bijvoorbeeld, is dan in staat om hieraan onderhoud te plegen.

Aggregaten kopen of leasen

Wilt u liever een aggregaat kopen of leasen dan huren, dan kunt u ook bij Van Happen Aggregaten terecht. Tevens verkopen wij verdeelkasten en noodstroominstallaties. Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden en kunnen ook het jaarlijkse onderhoud en de service van uw apparatuur verzorgen.

Stroom aggregaat huren

Organiseert u een evenement op een plek waar weinig of geen energievoorzieningen zijn (denk bijvoorbeeld aan het park of een weiland), huur dan een stroom aggregaat van Van Happen Aggregaten. Wij verhuren aggregaten tot 1000kVA. Heeft u meer vermogen nodig, neemt u dan contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden.